"Χρειαζόμαστε χρόνο..."

"Χρειαζόμαστε χρόνο..."

Παρά τις πολλές αλλαγές στην τακτική επί Στραματσιόνι, ο Λουκ Στιλ θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της συνέχειας, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

[ads]

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης: «Θα έλεγα ότι είναι πράγματι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι και στην προηγούμενη σεζόν ο Αστέρας ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος και φέτος είναι πολύ υπολογίσιμος. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε μια καλή αμυντική γραμμή. Το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς φιλάθλους είναι πάντα πολύ δύσκολο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη, όπως και για το ότι κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνά μας».

Για τις αλλαγές σχημάτων και προσώπων επί Στραματσιόνι: «Πραγματικά οι αλλαγές είναι πολλές όμως όλα αυτά είναι λογικά όταν βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο ως ομάδα. Ο νέος προπονητής έρχεται και αλλάζει πράγματα και όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας ζητάει και να προσαρμοστούμε στους νέους ρυθμούς και τις νέες ιδέες. Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να μάθει την ομάδα του. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News