"Να βγει η ομάδα από την περίεργη φάση"

"Να βγει η ομάδα από την περίεργη φάση"

Στη βοήθεια που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός από όλους τους παίκτες προκειμένου να βγει από την περίεργη κατάσταση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, στάθηκε ο Νίκος Καλτσάς, μετά τη νίκη (2-0) επί του Αστέρα στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας, ό,τι δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες και το βγάλαμε και στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά.

[ads2]

Για τη θέση που αγωνίστηκε: «Πιστεύω πως αυτή είναι η θέση μου, αλλά όπου με θέλει ο προπονητής θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Μου ζητήθηκε να πατάω περιοχή κι αυτό δουλέψαμε στην προπόνηση».

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Μπορεί να μην είχα πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά ό,τι είπα πριν το είπα γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μία περίεργη φάση και πρέπει να την βοηθήσουμε όλοι να βγει από εκείνη αυτήν την κατάσταση.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζει η ομάδα μας γιατί είμαστε σε μία περίεργη φάση και πρέπει να φύγουμε από εκείνη.

Για τις φάσεις του Αστέρα: «Ήμασταν καλά στημένοι τακτικά. Οι φάσεις βγήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας είχε ουσιαστικά το δοκάρι κι άλλη μία φάση, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για τη σύγκριση μεταξύ των προπονητών: «Είναι ένας καινούριος προπονητής και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ό,τι μας ζητάει για να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τέλος, για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου που γιορτάζει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News