"Δεν σταματάμε εδώ"

"Δεν σταματάμε εδώ"

Ο Νικ Καλάθης έκανε ρεκόρ καριέρας (18π.) στην Euroleague στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζιέλονα Γκόρα, αλλά ο 26χρονος διεθνής γκαρντ δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του επίδοση.

[ads]

“Η πρόκριση στο Top 16 αποτελούσε τον πρωταρχικό μας στόχο. Δεν σταματάμε εδώ. Θα παλέψουμε στη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», δήλωσε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους 18 πόντους που σημείωσε και αποτελούν την καλύτερή του επίδοση στην Euroleague:

«Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου βρίσκοντάς με ξεμαρκάριστο. Ο,τι μου δίνει η αντίπαλη άμυνα, θα το εκμεταλλευτώ. Πάντα θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζιέλονα Γκόρα: «Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Πιστεύω πως όλοι έπαιξαν καλά απόψε. Η άμυνά μας ανέβηκε στη δεύτερη, στη τρίτη και στην τέταρτη περίοδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News