"Στην καλύτερη κατάσταση"

"Στην καλύτερη κατάσταση"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συνέστησε προσοχή ενόψει του αγώνα με την επικίνδυνη Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (11/12, 21:45), ωστόσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση

Ο Παναθηναϊκός με νίκη προκρίνεται και μαθηματικά στο Top-16, ενώ η Ζιέλονα ψάχνει νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της, με τον «Σάλε» να τονίζει τι χρειάζεται για τη νίκη-πρόκριση.

[ads2]

Αναλυτικά τι είπε ο Τζόρτζεβιτς:

Για το παιχνίδι και τι απαιτείται για τη νίκη: «Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο, ό,τι έχουμε, την ενέργειά μας. Να βγούμε έξω για να νικήσουμε και να έχουμε στο μυαλό μας την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αφορά το πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι αύριο».

Για τη συνταγή που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες του: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, το οποίο θα το πάρουμε από τα πρώτα λεπτά. Δεν πρέπει στα πρώτα λεπτά να παρασυρθούμε και να βγούμε εκτός συστήματος αν δεν έχουμε πάρει διαφορά 5-10 πόντων. Πρέπει να πάμε από λεπτό σε λεπτό, από μπάλα σε μπάλα, από κατοχή σε κατοχή. Πρέπει να προσέξουμε κάθε κατοχή και να παίξουμε μυαλωμένα και με πάθος».

Για τον κόσμο και τι πρέπει να περιμένει από τον Παναθηναϊκό: « Πρέπει να είναι υπομονετικός ο κόσμος. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή τους, οι παίκτες πρέπει να το νιώσουν, όπως κι εμείς. Δεν ξέρουμε αν το παιχνίδι θα είναι όπως με τη Ζαλγκίρις, μακάρι όμως να είναι. Δε νομίζω όμως γιατί η Ζιέλονα Γκόρα παίζει πολύ πιο σκληρά».

Για την Ζιέλονα Γκόρα: «Επαιξαν πολύ καλά εναντίον της Κουμπάν, όχι επειδή η Κουμπάν έπαιξε άσχημα, αλλά γιατί αυτοί ήταν εξαιρετικοί. Είναι πολύ σοβαρός και δύσκολος αντίπαλος».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα μετά τις τελευταίες νίκες: «Είμαστε στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν μέχρι στιγμής. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εκμεταλλευτήκαμε ότι μένουμε στο ΟΑΚΑ. Βάζουμε πιο πολλούς στην προπόνηση, όλοι προσπαθούν περισσότερο και αυτό μας δίνει αποτελέσματα. Εχουμε ακόμα περισσότερη βενζίνη στο σώμα μας τώρα, έχουμε έναν επιπλέον παίκτη και αυτή τη στιγμή δεν είναι στο καλύτερο σημείο του, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά μας δίνει ενέργεια, έξτρα λεπτά συμμετοχής που το χρειαζόμαστε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Εκμεταλλευόμαστε ότι είμαστε στην Αθήνα πιο πολύ αυτό το διάστημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News