Τό' κανε -ξανά- ο Εσιέν

Τό' κανε -ξανά- ο Εσιέν

Οι δύο 90λεπτες συμμετοχές του Μάικλ Εσιέν στα παιχνίδια με Ηρακλή και Βέροια επανέφεραν για τα καλά τον Γκανέζο άσο στην δράση.

Είναι ενδεικτικό ότι η τελευταία φορά που ο 33χρονος μέσος αγωνίστηκε σε τρία συνεχόμενα 90λεπτά ήταν τη σεζόν 2013-13! Πριν από τρία χρόνια, όταν αγωνιζόταν με τη Ρεαλ Μαδρίτης.

[ads2]

Μάλιστα στο φινάλε εκείνης της χρονιάς είχε κάνει τέσσερα συνεχόμενα 90λεπτά στο Πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί για 120 λεπτά και στον τελικό του Κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το θετικό για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού είναι ότι μετά την επιστροφή του στη δράση δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, ενώ στο παιχνίδι με τη Βέροια ήταν βελτιωμένος σε σχέση με την εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τον Ηρακλή.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θεωρεί ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Γκανέζος θα αποκτήσει ρυθμό και καλύτερα τρεξίματα, αφού η ποιότητα δεν του λείπει…

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News