Γελάνε και οι πέτρες Αγγελόπουλοι...

Γελάνε και οι πέτρες Αγγελόπουλοι...

«ΟΚ», καταλαβαίνω το πρόβλημά σας. Κατανοώ πως βλέπετε και στον ύπνο σας τον αιώνιο δυνάστη σας. Επίσης κατανοητό είναι και το… σύνδρομο των ανακοινώσεων, αλλά αυτή τη φορά το τερματίσατε.

Λίγη ώρα πριν από τον αγώνα του οσφπ με την Άρσεναλ εσείς επιλέξατε να αναρτήσετε μια ανακοίνωση και να ασχοληθείτε με τον Παναθηναϊκό και τον Δ. Γιαννακόπουλο.

[ads2]

 

Σας έχω, όμως, τη λύση ρε λεβέντες. Αν θέλετε τόσο πολύ να γίνεται διάσημοι, να συζητά ο κόσμος για εσάς και να παίζετε πρώτο θέμα σε εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια και ραδιόφωνα, μπορείτε να πάτε σε κάποιο σίριαλ. Ακόμα και στην εκπομπή της Αννίτας (σίγουρα την παρακολουθείτε, δεν εξηγείτε από πού αντλείτε τόση… γραφικότητα). Να κάνετε παρέα με τον… original Κολλημένο.

Ε, δεν είναι τρομερή ιδέα;
Ο Παναθηναϊκός, πάντως, δεν θα σας κάνει τη χάρη να ασχοληθεί μαζί σας. Έχει, άλλωστε, σοβαρότερα πράγματα με τα οποία θα ασχοληθεί. Άντε, το πολύ-πολύ επειδή πάνω από όλα στην «πράσινη» ΚΑΕ είναι άνθρωποι, να σας πουν… καλά Χριστούγεννα. Εσείς, βέβαια, να συνεχίσετε. Μοιράζετε άφθονο γέλιο στον κόσμο και το έχει ανάγκη στους καιρούς που ζούμε.
Άντε, και σε επιθεώρηση σας εύχομαι!

Leoforos.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News