Ένας "μικρός" για μία μεγάλη θέση (vids)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι υποψήφιος για το Δ.Σ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και εμείς σας θυμίζουμε μερικά από τα γκολ που πέτυχε ο… δήμιος του Ολυμπιακού στα χρόνια που αγωνίστηκε στους «πράσινους».

[ads]

Εκ των πραγμάτων λόγω καταστατικού, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα μπορούσε να βάλει υποψηφιότητα για τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, αφήνοντας έτσι ελεύθερο το… πεδίο στον επόμενο. Αυτός, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος αναμένεται να… σαρώσει τις ψήφους στις 18 Δεκεμβρίου, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς στον κόσμο παλαίμαχους της ομάδας.

Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς τι έχει καταφέρει φορώντας την φανέλα του «τριφυλλιού» από το 1984, όταν και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δαπάνησε 60 εκατομμύρια δραχμές για την απόκτησή του από τον Πανιώνιο, μέχρι και το 1994 που συνέχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε (το 1997 που επέστρεψε, έπαιξε για μόλις 2 παιχνίδια).

Συνολικά κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ, αποτελώντας τον… δήμιο του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίος αυτός ο χαρακτηρισμός, καθώς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του Παναθηναϊκού πέτυχε 16 τέρματα, σημειώνοντας μάλιστα και ένα χατ-τρικ στην ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, την σεζόν 1989-1990 (το τελικό 3-3 έδωσε την πρόκριση στους Πειραιώτες).

Το Gazzetta.gr γυρίζει το χρόνο πίσω στην δεκαετία του ’80 και του ’90 και σας παρουσιάζει μερικά από τα γκολ από τα 125 γκολ που πέτυχε με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News