Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Η χθεσινή… εφεύρεση του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος «ανακάλυψε» προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΣτΕ για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκάλεσε την απόλυτα δικαιολογήμενη αντίδραση της πράσινης ΚΑΕ.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησαν στην πληροφόρηση περί προσφυγής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα των μετοχών της ΚΑΕ, τονίζοντας πως δεν έχουν προσφύγει εκεί, αλλά στο Διοικητικό Εφετείο.

[ads2]

Αναλυτικά η θέση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Για μια ακόμα φορά ο κύριος Θωμαϊδης δε διασταύρωσε την ορθότητα της όποιας πληροφόρησης είχε με αποτέλεσμα να πέσει πάλι θύμα παραπληροφόρησης. Ουδέποτε υπήρξε προσφυγή από την πλευρά μας στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ.

Οι κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος και ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αναστολή και ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ. Η μεν αναστολή έγινε δεκτή εν μέρει, με βάση τη χθεσινή απόφαση η οποία ικανοποιεί πλήρως τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ενώ οι μετοχές θα μεταβιβαστούν σε εύθετο χρόνο.

Για τη δε ακύρωση ακόμα δεν υπάρχει απόφαση καθώς δεν έχει εκδικαστεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News