Στο ΟΑΚΑ οι Ντιτρόιτ Πίστονς για Χαραλαμπόπουλο

Στο ΟΑΚΑ οι Ντιτρόιτ Πίστονς για Χαραλαμπόπουλο

Ο Τζέισον Φιλίπι, international scout των Ντιτρόιτ Πίστονς, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

[ads2]

Ο Τζέισον Φιλίπι βρέθηκε λοιπόν από την Παρασκευή (4/12) στην Ελλάδα για να δει τον “Χαραλαμπό”, αλλά όχι μόνο γι αυτό. Βρέθηκε σε ουκ ολίγες προπονήσεις αθηναϊκών ομάδων, μίλησε με αρκετούς προπονητές, ενώ πήγε στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Το ταξίδι του Ιταλού ολοκληρώνεται αύριο, με την επιστροφή στη χώρα του, αλλά είναι δεδομένο πως η αναζήτηση στοιχείων για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο δεν σταματά εδώ. Όπως επίσης το γεγονός πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για χάρη του 18χρονου φόργουορντ.

Η φύση της δουλειάς του είναι άλλωστε τέτοια που τον υποχρεώνει να δημιουργεί scouting report για κάθε παίκτη που έχει το ταλέντο και (δυνητικά) την προοπτική να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Κι ο αρχηγός της Εθνικής Εφήβων συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Ανεξαρτήτως του αν θα δηλώσει συμμετοχή στο Draft το καλοκαίρι του 2016 (δύσκολο έως αδύνατο) ή μελλοντικά.

sport24.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News