Μεγάλη προσοχή ενόψει οσφπ

Μεγάλη προσοχή ενόψει οσφπ

Σαφείς οδηγίες για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο έδωσε στους φιλάθλους ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι αιωνίων για την Volleyleague και συνέστησε ψυχραιμία.

[ads]

«Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, να συγκρατήσει τη δικαιολογημένη οργή και τον εκνευρισμό του λόγω των τελευταίων γεγονότων και να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση:
«Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γ.Σ στην Κυψέλη, για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. το Σάββατο 5/12/2015 και ώρα 18:00.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Έχουν εκδοθεί 700 εισιτήρια, τα οποία ήδη προπωλούνται από την Τρίτη 1/12. Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους έως την παραμονή της αναμέτρησης, τα εναπομείναντα θα διατίθενται το Σάββατο 5/12 έξω από την είσοδο του γυμναστηρίου, μετά τις 16:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων θα παραμείνει κενή η πρώτη σειρά καθισμάτων για λόγους ασφαλείας.

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά.

Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό στις 16:30.

Η είσοδος των εκπροσώπων του Τύπου θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν επίδειξης των εδικών διαπιστεύσεων που εκδόθηκαν από την ΕΟΠΕ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρακαλούμε θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα παρευρεθούν στον αγώνα να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους:

Από τις 16:30 έως τις 17:00 θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Από τις 17:00 έως και την έναρξη του αγώνα θα εισέρχονται οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων

Στις τρεις πτυσσόμενες κερκίδες που θα χρησιμοποιηθούν ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και βρίσκονται δεξιά της κεντρικής εισόδου, θα καθίσουν: στην Α΄ πτυσσόμενη τα μέλη του Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο, οι χορηγοί και οι Ακαδημίες του βόλεϊ του Συλλόγου. Στη Β΄ πτυσσόμενη, οι προσκεκλημένοι της ΕΟΠΕ, του Σ.Ε.Π.ΠΕ. και της ΚΕΔ και τέλος στη Γ πτυσσόμενη κερκίδα θα καθίσουν οι προσκεκλημένοι των αθλητριών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι:

Απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή στον αγωνιστικό χώρο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι ειδικής διαπίστευσης από την ΕΟΠΕ και όσοι θα είναι επιφορτισμένοι με την περιφρούρηση του γηπέδου.

Απαγορεύεται η ρίψη οποιοιδήποτε αντικειμένου ή οποιαδήποτε ενέργεια η οποία θα παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Επισημαίνουμε ότι σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ρητή εντολή για διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

Απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών πανό, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον προσώπων, που συμμετέχουν στον αγώνα.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, να συγκρατήσει τη δικαιολογημένη οργή και τον εκνευρισμό του λόγω των τελευταίων γεγονότων και να διαφυλάξει με κάθε τρόπο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Η δυναμική σας παρουσία σε κάθε εντός έδρας αγώνα, αποτελεί το σημαντικότερο «όπλο» της ομάδας μας στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή της στην κορυφή. Ενισχύστε το έργο της με τη φωνή σας και μόνο, ώστε να προστατεύσουμε την έδρα μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ραντεβού στην Κυψέλη. Όλοι ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού μας!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News