Ο βιασμός της λογικής συνεχίζεται...

Ο βιασμός της λογικής συνεχίζεται...

Οι γαυριέλες συνεχίζουν να προκαλούν τον κόσμο, με τη συμμετοχή της NOVA να είναι καταλυτική, καθώς δίνει το λόγο σε άτομα όπως ο Θεοδωρίδης…

[ads]

Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα δήλωσε στη Nova:

“Θα προσκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους όλων των ομάδων και στα εντός έδρας και στα εκτός έδρας να έρχονται στον Ολυμπιακό. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το δικό μας το γήπεδο είναι μοναστήρι και το έχουμε κατορθώσει αυτό. Έχουμε έναν πρόεδρο που ξοδεύει συνέχεια λεφτά για την ομάδα και όπως βλέπετε πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό.

Θα σας έκανε εντύπωση σήμερα ότι δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Είναι κανονικό αυτό το γκολ που σφύριξε ο διαιτητής πέναλτι. Όταν χτυπήσεις έναν ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή είναι πέναλτι. Όπως ήταν πεντακάθαρο πέναλτι και το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να υπάρχουν κεφαλοκλειδώματα και να κλείνουν όλοι τα μάτια. Κάποτε πρέπει να τα ανοίξουν. Όλοι οι διαιτητές.

Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Παππά διότι είχε το θάρρος και δεν έκανε το παιχνίδι αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι που ήταν εκεί και έλεγαν ότι θα τα έγραφαν όλα στα διάφορα φύλλα αγώνα δεν γράψανε και δεν αναφέρανε τίποτα. Δεν θα μπω σε ονόματα γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Έτσι έπρεπε να κάνει ο Παππάς και τον συγχαίρω. Εύχομαι η Ελληνική διαιτησία να συνεχίσει έτσι γιατί δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όταν γίνονται επεισόδια σε ζούγκλες δεν πρέπει να γίνονται παιχνίδια ποτέ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας εκείνη την ημέρα ήταν ήρωας. Γίνανε απίθανα πράγματα. Είναι μία πολύ μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλω να ξεχαστεί γρήγορα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News