Πιέζουν τον Πατέρα να επιστρέψει!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται πολύ λόγος για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

[ads]

Ενώ μέχρι πρότινος ο ίδιος -για προσωπικούς και ποδοσφαιρικούς λόγους- το απέκλειε κατηγορηματικά (είχε κάνει και σχετική δήλωση), σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε δεν είναι πλέον το ίδιο αρνητικός.

Το περασμένο Σάββατο «τρελάθηκε» με όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Από εκείνη την ημέρα αρκετοί επώνυμοι και μη Παναθηναϊκοί μεγάλωσαν την «ευγενική πίεση» για επιστροφή του ενώ υπάρχουν και μη Παναθηναϊκοί παράγοντες από τον χώρο του ποδοσφαίρου που θα τον ήθελαν πίσω… λόγω ΕΠΟ! Είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις του Νικόλα Πατέρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως γνωστό είναι πως και οι δύο βρίσκονται σε «πόλεμο» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ο ίδιος ο κ. Πατέρας μιλώντας στο περιβάλλον του λέει μεταξύ άλλων: «Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να μην παρεξηγηθεί ο Γιάννης (Αλαφούζος). Να μην θεωρήσει ποτέ ότι βρίσκομαι εγώ πίσω από δημοσιεύματα που μιλούν για ενδεχόμενο επιστροφής μου στον Παναθηναϊκό»

Οι δύο άντρες μιλούν πολύ συχνά, ο κ. Αλαφούζος έχει συμβουλευτεί τον κ. Πατέρα για διάφορα σημαντικά ποδοσφαιρικά ζητήματα, αλλά απ΄όσο γνωρίζουμε δεν έχουν συζητήσει μέχρι σήμερα για προοπτική «συμπόρευσής» τους στα κοινά του Παναθηναϊκού.

[ads]

Το ερώτημα είναι πως θα έβλεπε ο Γιάννης Αλαφούζος την περίπτωση επιστροφής του κ. Πατέρα, είτε με τις υπάρχουσες συνθήκες στην ΠΑΕ, είτε με ένα νέο σχήμα.

Σύμφωνα με τη δική μας πληροφόρηση πολύ θετικά. Αρκεί βεβαίως αυτή να συνοδευόταν από μία ισχυρή οικονομική ένεση εκατομμυρίων στην ΠΑΕ. Σε μία τέτοια περίπτωση μάλιστα ο κ. Αλαφούζος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να (του) παραχωρήσει την προεδρία. Όπως λέει χαρακτηριστικά σε φίλους του «μακάρι να ερχόταν ο Νικόλας, να έβαζε χρήματα στην ομάδα κι εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αφήσω την προεδρία».

Όπως κι αν έχει πάντως είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον σε διαδικασία ΣΟΒΑΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News