ΠΑΟ... για Τζόνσον!

Ο Παναθηναϊκός αλωνίζει την αγορά για την ενίσχυση του έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε παίκτες που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις (Guard και Forward/Center).

[ads]

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Greenhoop, οι πράσινοι τσεκάρουν την περίπτωση του Τζαουάν Τζόνσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνι.

Η περίπτωση του αμερικάνου PF/C (2.08) είχε απασχολήσει ξανά το Τριφύλλι όταν ο Παναθηναϊκός έψαχνε τον παίκτη που θα πλαισίωνε τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο 26χρονος παίκτης αναζήτησε συμβόλαιο στο ΝΒΑ το καλοκαίρι καθώς έλαβε μέρος στο Summer League με τους Γιούτα Τζαζ αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του και υπέγραψε συμβόλαιο με τη ρωσική Κράσνι.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν την περίπτωση του Τζόνσον και τι παίκτης είναι καθώς όπως προείπαμε είχε απασχολήσει πριν από τέσσερις μήνες. Οι πράσινοι εξετάζουν τα δεδομένα, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, αλλά και τις απαιτήσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς όσον αφορά τον τύπο παίκτη που θέλει και κυρίως την θέση ενίσχυσης.

Το Greenhoop γνωρίζει πως ο παίκτης έχει προταθεί και πάλι στην πράσινη ΚΑΕ ενώ αυτή τη φορά το φλερτ των πλευρών είναι ακόμη πιο έντονο και πολλά θα εξαρτηθούν από το γεγονός αν ο Παναθηναϊκός τελικά αποφασίσει να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του. Βέβαια το Τριφύλλι δεν παίζει μόνο του στην περίπτωση αυτή καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία (Τραμπζονσπορ).

Εξελίξεις αναμένονται σε σύντομο χρονικά σημείο καθώς οι πράσινοι έχουν καταλήξει και έχουν συγκεντρώσει τη λίστα με τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή καθημερινά στην ΚΑΕ αλλά ο “Σάλε” ήδη έχει ξεχωρίσει παίκτες και είναι έτοιμος να καταλήξει.

Who is Who:

Όνομα: Τζαουάν Τζόνσον
Ετών: 26 (8/2/1989)
Θέση: PF/C
Ύψος: 2.08

Τα νούμερα του παίκτη στο Eurocup 2015-16

Λεπτά: 33:48
Πόντοι: 18
2FG: 52% (39/75)
3FG: 25% (4/16)
FT: 85.7% (18/21)
Ριμπάουντ: 8.2

ΠΑΟ... για Τζόνσον!

 

Πηγή: Greenhoop

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News