Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο CNN.GR (vid)

[ads]

Ως την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του αντιμετωπίζει την παρουσία του στον Παναθηναϊκός ο Σέρβος σέντερ Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μιλώντας αποκλειστικά στο CNN.GR.

[ads]

Μετά την περιήγησή του σε πολλά πρωταθλήματα και το ΝΒΑ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θεωρεί ότι η μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του.  “Μ αρέσουν οι προκλήσεις αλλά ίσως δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος για την πορεία της καριέρας μου. Αυτό που κάνω είναι να αποδέχομαι πάντα τις προκλήσεις, που μου παρουσιάζονται. Τώρα είμαι εδώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση από όλες. Γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με τεράστια ιστορία. Μεγάλες προσδοκίες. Και μ’ αρέσει αυτό. Για αυτό κι είμαι εδώ. Γιατί θέλω να είμαι με τους καλύτερους”.

Επιπλέον τόνισε ότι η πολύ καλή του συνεργασία με τον Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας, ήταν επιπλέον λόγος για την απόφασή του.

Το ποίημα “Αν” του Κίπλινγκ τον έχει σημαδέψει τόσο στην ζωή του, όσο και στις επιλογές της καριέρας του. “Είναι κίνητρο για όλους, ένας «οδηγός ζωής». Να συνεχίσεις να προσπαθείς, πάντα για το παραπάνω, να βρίσκεις κίνητρο. Αυτό είναι και για μένα. Για αυτό και έκανα το τατουάζ. Κάθε φορά που το κοιτάζω, θυμάμαι ότι πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ στο όριο και να είμαι ένας σωστός άνθρωπος”.

Ο Σέρβος σέντερ υποσχέθηκε καθημερινά σκληρή δουλειά όλης της ομάδας και σύντομα πιστεύει ότι θα βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, εκεί που θέλουν οι φίλοι του “τριφυλλιού” να την βλέπουν. Όσο για τους στόχους; “Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τους υψηλότερους στόχους. Βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους για τους εαυτούς μας, επομένως το πρωτάθλημα Ελλάδας, το Κύπελλο, και το Final 4”.

Οι δύο νίκες με τον Ολυμπιακό τον γέμισαν ικανοποίηση και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα συνεχίσουν με τον ίδιο στόχο. “Υπόσχομαι στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα παλεύουμε σκληρά στο παρκέ. Θα παλεύουμε σκληρά για αυτούς, όπως κάνουν και εκείνοι για εμάς σε κάθε παιχνίδι”.

Τέλος απολαυστικός ήταν στην σύγκριση του με τον Τζέιμς Χάρντεν για το ποιος έχει την καλύτερη… γενειάδα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News