100αρα πριν τον Παναθηναϊκό!

100αρα πριν τον Παναθηναϊκό!

Εύκολο μεσημέρι Κυριακής πέρασε η ΤΣΣΚΑ, η οποία δεν… λυπήθηκε την Αστάνα και την κέρδισε με το επιβλητικό 100-77 για την VTB.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ΤΣΣΚΑ πάτησε γερά το πόδι στο γκάζι και ανέβασε το προβάδισμά της κοντά στους 20 πόντους, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι μια τυπική διαδικασία.

Οι Ουίλ Κλάιμπερν και Ίφε Λούντμπεργκ ήταν οι κορυφαίοι, έχοντας από 15 πόντους έκαστος, ενώ από 13 μέτρησαν οι Νταρούν Χίλιαρντ και Γιοχάνς Βόιτμαν.

Η ΤΣΣΚΑ δεν είχε στην διάθεσή της τον Χάκετ, ο οποίος θα απουσιάσει στα επόμενα ματς της ομάδας του και φυσικά τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Έτσι, παρά τα θεματάκια της, η ΤΣΣΚΑ δείχνει πως είναι σε τρομερή κατάσταση ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/4) για την Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 58-39, 73-54, 100-77.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News