1 εκατ. για Ιμπάρμπο

1 εκατ. για Ιμπάρμπο

Στην αποκάλυψη της πρότασης του Παναθηναϊκού τόσο προς τον Βίκτορ Ιμπάρμπο όσο και προς την Κάλιαρι, προχώρησε ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ και όσα έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα, οι «πράσινοι» πιέζουν ολοένα και περισσότερο τον Κολομβιανό φορ αλλά και τον ιταλικό σύλλογο.

[ads2]

Σήμερα, μάλιστα, κατέθεσαν νέα πρόταση! Ζήτησαν δανεικό τον Ιμπάρμπο, δίνοντας 1 εκατομμύριο ευρώ στην Κάλιαρι, με την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή να ανέρχεται στα 6 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Ντι Μάρτσιο αναφέρει πως η ιταλική ομάδα ζητάει 2 εκ. ευρώ για τον δανεισμό του, αλλά η οψιόν αγοράς του αντί για 6, θα είναι 5 εκ. ευρώ. Η διαφορά, βέβαια, από αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με αυτά που ζητάει η Κάλιαρι είναι πολύ μεγάλη, όμως από τη στιγμή που το συνολικό «πακέτο» είναι στα ίδια επίπεδα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί μια μέση λύση.

Φαίνεται, όμως, πως η Κάλιαρι υπό τον φόβο να μην θελήσει ο Παναθηναϊκός να αγοράσει τον Ιμπάρμπο, προσπαθεί να λάβει ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τον δανεισμό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News