Ζητά 1 εκατ. ευρώ από Παππά

Ζητά 1 εκατ. ευρώ από Παππά

Τη νόμιμη οδό είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη στάση του διαιτητή Ανδρέα Παππά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αγωγή 1 εκατ. ευρώ κατά του συγκεκριμένου διαιτητή.

[ads2]

Αναλυτικά όσα αναφέρει το sporrfm.gr: Οι πράσινοι θεωρούν πως τα όσα έκανε στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού τον εκθέτουν για την αντίστοιχη στάση του στο ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου που δεν έγινε ποτέ. 

Όπως αναφέρουν στο «τριφύλλι», ενώ στο παιχνίδι εκείνο για τη Super League περίμενε δύο ώρες και παρότι είχε αποκατασταθεί πλήρως η τάξη εντός αγωνιστικού χώρου αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του, στο χθεσινό ματς της Τούμπας παρά τον τραυματισμό του Μάρκο Σίλβα από αντικείμενο αρχικά και εν συνεχεία την εισβολή οπαδών στο γήπεδο, έβγαλε τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο με σαφή πρόθεση να τελειώσει κανονικά το παιχνίδι. 

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση των δύο περιστατικών αφήνει έκθετο τον κ. Παππά και αφήνουν αιχμές για το από πού απορρέει αυτή του η συμπεριφορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News