Οι πόντοι του Λεσόρ και οι ασίστ του Σλούκα: Επιλογές για στοίχημα στο Μπολόνια - Παναθηναϊκός

Οι πόντοι του Λεσόρ και οι ασίστ του Σλούκα: Επιλογές για στοίχημα στο Μπολόνια - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Μπολόνια απέναντι στη Βίρτους (21:30) για το καθοριστικό βήμα που θα του δώσει τη δεύτερη θέση!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου έχει φέρει την κατάσταση στα μέτρα της και ορίζει την τύχη και την κατάταξή της σε απόλυτο βαθμό!

Η αντίδραση των «πράσινων» μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό ήταν υποδειγματική, καθώς με τις νίκες επί Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ τους έφερε σε θέση… αφεντικού στη μάχη της τετράδας και όχι μόνο!

Το 89-81 επί των Καταλανών στο «καυτό» ΟΑΚΑ έδωσε συνέχεια στο αήττητο εντός έδρας σερί (8/8) και ανέβασε το «τριφύλλι» στο 20-11 και τη δεύτερη θέση (μαζί με Μπάρτσα και Μονακό) με το πλεονέκτημα έδρας να έρχεται πολύ κοντά.

Η ομάδα του Αταμάν με 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια (εκτός με Βίρτους, εκτός με Μπάγερν, εντός με Άλμπα) δε θα είναι μόνο εντός τετράδας, αλλά θα έχει το μέγιστο κέρδος τερματίζοντας δεύτερη, κάτι που σημαίνει πως στα Playoffs θα περιμένει με πλεονέκτημα έδρας ομάδα που θα προκύψει από τα Play-in.

Το πρώτο από τα τρία βήματα πρέπει να γίνει στην Μπολόνια σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες της διοργάνωσης (12-3 έχει η Βίρτους στο «σπίτι» της) με τους «πράσινους» να γνωρίζουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια «λαβωμένη» ψυχολογικά ομάδα που μετράει τέσσερις σερί ήττες, που την έχουν ρίξει στο 17-14 και εκτός εξάδας, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ακόμα πιο πεισμωμένη.

«Η Βίρτους παίζει διαφορετικά στο γήπεδό της σε σχέση με εκτός έδρας. Περιμένω δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα» είπε ο Αταμάν που ξέρει ότι η ομάδα του ανταποκρίνεται στις δύσκολες προκλήσεις. Η νίκη του «εξάστερου» στην Μπολόνια είναι σε απόδοση 1.73.

Ένας εκ των πυλώνων στην πορεία του Παναθηναϊκού είναι ο Ματίας Λεσόρ που δεν έχει αντίπαλο δέος στο ζωγραφιστό και θα τροφοδοτηθεί από τον Σλούκα. Οι Over 15.5 πόντοι του Γάλλου σέντερ είναι σε απόδοση 2.35, ενώ οι Over 6.5 ασίστ του αρχηγού είναι στο 2.70.

Τέλος, ανάμεσα στις 700+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News