Χέρτα – Αμβούργο : να επιστρέψουν στις νίκες

prognostika-germania

Χέρτα – Αμβούργο : οι γηπεδούχοι ενώ ξεκίνησαν φουριόζοι τη φετινή χρονιά με 3 σερί νίκες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα στα θετικά αποτελέσματα, με μία ήττα από τη Μπάγερν και μία ισοπαλία μέσα στην Άιντραχτ. Απόψε απέναντι σε έναν πιο υποδεέστερο αντίπαλο θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να ανέβουν και πάλι βαθμολογικά. Εντός έδρας έχουν το 2 στα 2 μέχρι στιγμής με άνετες σχετικά νίκες και όπως όλα δείχνουν και φέτος θα στηριχθούν περισσότερο στην έδρα τους για την συλλογή βαθμών.

Το Αμβούργο έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη φετινή χρονιά έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά από 5 αγωνιστικές και αν συνεχίσει έτσι τότε πολύ δύσκολα δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από 2 χρόνια όταν και σώθηκε στο μπαράζ με γκολ στο τελευταίο λεπτό και κανείς στην ομάδα δεν θέλει να ξαναζήσει ανάλογες στιγμές. Πάντως δεν δείχνει να έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να είναι ανταγωνιστική και θα δούμε απόψε σε μια πολύ απαιτητική έδρα αν μπορεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της.

Το ματς έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι και καλύτερη ομάδα διαθέτουν και παραδοσιακά κόντρα στο Αμβούργο κάνουν καλά παιχνίδια. Επιστρέφουν στο γήπεδό τους μετά από 2 σερί ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν και θα παίξω στοίχημα τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου για τα δεδομένα του αγώνα είναι ικανοποιητικές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News