ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 5/12/2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 5/12/2015

Ίνγκολσταντ-Χόφενχαϊμ:

Σαν να μην έπαιξε η Ίνγκολσταντ, έχασε εκτός έδρας με 4-0 από το Αννόβερο και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

[ads]

Απόντες οι αριστεροί μπακ Σούτνερ, Ντανίλο και ο δεξιός μπακ Ένχελ, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Λεξ.

Μετά από καιρό η Χόφενχαϊμ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, αλλά δεν κέρδισε περιορίστηκε στο εντός έδρας 3-3 με την Γκλάντμπαχ, και συνεχίζει να τρέχει ένα μεγάλο σερί χωρίς νίκη. Εκτός έδρας έχει πάρει τη μοναδική της νίκη φέτος σε 7 αγώνες, μοιραία είναι στον πάτο της βαθμολογίας, απέχει 4 βαθμούς από τη σωτηρία.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Σε πτωτική πορεία η γηπεδούχος που δυσκολεύεται πολύ εντός έδρας. Μόνο νίκη ψάχνει η φιλοξενούμενη για να ξεκολλήσει από τον πάτο και έδειξε καλά σημάδια. Για να πάρει αποτέλεσμα θα πρέπει να παίξει και άμυνα, έτσι το βλέπουμε το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Stoiximan.gr: Καταθέσεις με e-banking & Ελληνικές κάρτες! + 100% bonus έως 100€

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ:

Και κόντρα στη Λέστερ ήταν μέτρια η Γιουνάιτεντ πήρε όμως το εκτός έδρας 1-1 και συνέχισε το μεγάλο αήττητο σερί της. Αήττητη ακόμη στην έδρα της με 4 νίκες σε 6 αγώνες, είναι 3η ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.

Αμφίβολοι οι Ρούνι, Ρόχο και Λιντγκαρντ, πάγια απόντες οι Σο, Βαλένσια, Τζόουνς, Ερέρα.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Γουέστ Χαμ, προβλημάτισε και στο εντός έδρας 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ, μένοντας για 4ο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο, αμυντικά έχει πολλά προβλήματα τελευταία. Εκτός έδρας πάντως μετράει ήδη 4 διπλά σε 7 αγώνες, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες ο Παγέτ και ο επιθετικός Ένερ Βαλένσια.

Πρόταση στοίχημα: Σταθερά μέτρια η Γιουνάιτεντ, έχει χάσει τον Παγέτ και ταυτόχρονα την φρεσκάδα της επιθετικά η φιλοξενούμενη. Πονηρό ματς, δεν ασχολούμαστε με σημεία, βλέπουμε γκολ, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και bonus εγγραφής εταιρειών στοιχήματος στην σελίδα μας cleverbet.eu

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News