Έλεος με την παράγκα σου Παναθηναϊκέ!

Έλεος με την παράγκα σου Παναθηναϊκέ!

Δηλαδή εκεί στον Πειραιά έχουν τέτοια πλάκα που καταντάει τόσο… γελοίο που δεν ξέρεις ποια αντίδραση θα υπάρξει.

Όλος ο “στρατός” του Ολυμπιακού τα έβαλε τώρα με τον Σεμπάστιαν Λέτο και το πέναλτι που κέρδισε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τον σύγκριναν με τον Αλέκο Αλεξανδρή και τις “βουτιές” που έκανε τα χρόνια που έπαιζε και έπαιρνε τα πέναλτι.

Το πιο εξωφρενικό όμως είναι άλλο!!!! Ότι η “αντικειμενική” εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ” έκανε (άκουσον άκουσον) έρευνα ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι η πιο ευνοημένη ομάδα πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από το συνολικό αριθμό των πέναλτι στην ελληνική Superleague.

Μάλιστα αναφέρουν πως τόσα χρόνια ρίχνουν… λάσπη στην ομάδα του Πειραιά. Τελικά παλικάρια είναι αλήθεια και ήρθε η ώρα να σας την αποκαλύψουμε.

Έχουμε ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑ και τα αποτελέσματα ήρθαν φέτος. Ρε παιδιά αλήθεια το… σανό και… κουτόχορτο από πού το ψωνίζεται για να σας πάρουμε αρκετό!!! Μη σας λείψει και να το χρειαστείτε. Έχουμε και τα πλέι οφ που μπορείτε να βγάλετε τη χολή σας, μιας και θα είναι η τελευταία χρονιά που δε θα συμμετάσχετε.

Για να σας δούμε του χρόνου που ο πρωταθλητής θα κρίνεται στο μίνι πρωτάθλημα και εκεί να αποδείξετε αυτό που λέτε “θρύλε των γηπέδων”, γιατί μέχρι στιγμής μόνο… κλάμα και χολή βλέπουμε και μια ομάδα που σέρνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News