Μας τρολάρει άγρια ο προπονητής του Ολυμπιακού

Μας τρολάρει άγρια ο προπονητής του Ολυμπιακού

Η χθεσινή (9/3) μέρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ύστερα από την ήττα του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Ζαλγκίρις, αλλά η ολοκλήρωση της βραδιάς μας έκανε να… σκάσει το χειλάκι μας.

Η αιτία; Η δήλωση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του Πειραιά με τη Μπεσικτάς, όπου έληξε 1-1. Η αλήθεια είναι ότι ο σύλλογος της Τουρκίας θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα τέρματα, αλλά ο Κουαρέσμα έκανε περισσότερο τουρισμό και δοκίμαζε ραμπόνες και σέντρες με εξωτερικό φάλτσο.

Πάντως ο κ. Βούζας έδειξε ότι είναι σοβαρός, αλλά μάλλον δεν του έχουν μάθει ότι ο οσφπ είναι η ομάδα που αδικείται ΠΑΝΤΑ από τη διαιτησία στην Ευρώπη και πως εάν δεν κερδίζει το ματς είναι αποτυχία. Και τη δήλωσε: “Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας και προχωράμε”… Μα τα λένε αυτά; Και κάτι άλλο, το σκέφτηκε αυτό που είπε ή του το υπέδειξαν;

Όπως και να έχει αυτή η δήλωση θα είναι η καλύτερη της… χρονιάς και δεδομένα θα φάει γιούχα.Τα υπόλοιπα στις 19 Μαρτίου στη Λεωφόρο όπου θα καταρρεύσει οριστικά το «ερυθρόλευκο» παραμύθι!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News