Όποιος κάνει ότι δεν ακούει και δεν βλέπει, είναι ψεύτης κι επικίνδυνος

Όποιος κάνει ότι δεν ακούει και δεν βλέπει, είναι ψεύτης κι επικίνδυνος
[ads]Λοιπόν, επειδή το γινάτι βγάζει μάτι και επειδή καμία ομάδα στα χρονικά δεν μπόρεσε να προχωρήσει με τον κόσμο της απέναντι της, στο τριφύλλι πρέπει να πρυτανεύσει η κοινή λογική.

Η ομάδα είναι ολοφάνερο ότι κερδίζει μέχρι να… χάσει και να βγεί το καπάκι από τη χύτρα. Η Λεωφόρος από παράδειγμα υγείας και συμπαράστασης, εξελίσσεται σε αρρωστημένη κατάσταση και όχι με ευθύνη του κόσμου. Απλά όλοι αυτοί που στήριζαν την ομάδα και συγχωρούσαν τις στραβοτιμονιές, βαρέθηκαν να ξεκινάει η σεζόν και ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει απλά για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ο κόσμος θέλει πια το πρωτάθλημα και να με συμπαθά ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά αυτοί που γιουχάρουν επειδή δεν αντέχουν να βλέπουν άλλο αυτό το θέαμα και να περιμένουν το στραβοπάτημα (όντας ήδη στο -3) είναι αυτοί που έχουν στηρίξει περισσότερο από κάθε άλλονν.

Κι αυτό θαρρώ πως το παραδέχεται και ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου, που έχει εξελιχθεί σε κόκκινο πανί. Το ότι ο Παναθηναϊκός πήρε δύο τρίποντα κόντρα στη Λιβαδειά και στον Πλατανιά, ναι μεν του δίνει έξι βαθμούς, αλλά τίποτα περισσότερο. Βλέπετε και στο ένα ματς και στο άλλο, δεν έπεισε ότι έχει κάνει μισό βήμα εμπρός σε ότι αφορά στην απόδοση του. Και δεν θα κάνει. Είναι πολύ νωρίς για ομάδα του Αναστασίου να δείξει πράγματα στο παιχνίδι της. Τα έχουμε πει και τα έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Η διαφορά του πέρυσι με το φέτος είναι η στάση του κόσμου. Και οι απαιτήσεις του. Φέτος ο κόσμος δεν συγχωρεί και θέλει πρωτάθλημα. Όταν μια ομάδα κερδίζει και ο κόσμος της τη γιουχάρει καταλαβαίνεις πως αρκεί μια σπίθα για να ανάψει πυρκαγιά.

Το να κάνει κάποιος πως δεν ακούει και δεν βλέπει, πέρα από ψεύτη τον κάνει και επικίνδυνο. Κι όταν πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός που απασχολεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, το επικίνδυνος είναι βαρύ αμάρτημα.


Eλέγξτε επίσης

Ατάκα έπος Ρότσα σε Δώνη!

“Αιχμές” Ρότσα για Παναθηναϊκό – “Θύμα ο Αλαφούζος”

Αιχμές του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αποχώρηση του Δώνη και την πρόσληψη του Πογιάτος, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.