Τους πονάει ο Παναθηναϊκός και το δείχνουν!

Τους πονάει ο Παναθηναϊκός και το δείχνουν!

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης, επιχείρησε να πείσει ότι η ΕΠΟ κόπτεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και παρουσίασε τον Παναθηναϊκό ως αντιφρονούντα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ως το “κακό παιδί” του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσίασε τον Παναθηναϊκό, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Βούρβαχης.

Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, τόνισε ότι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός ο οποίος δεν συναινεί στις διαδικασίες που προωθεί η ΕΠΟ…

“Πιθανότατα τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες μου και από τις συνομιλίες μου με τον πρόεδρο ενημερώνομαι ότι πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση και η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ στηρίζει αυτά τα δεδομένα”, τόνισε ο Βούρβαχης όσον αφορά τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων.

Σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει διαιτητές, σημείωσε:”Πρέπει πρώτα να κλάψουμε θύμα; Είπαμε δεν ορίζουμε διαιτητές για να κινηθεί κάτι. Να ασχοληθεί η αστυνομία, οι ανακριτές, οι εισαγγελείς, οι αρμόδιοι να γίνει κάτι. Δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με το φόβο ότι θα βγούμε από το σπίτι μας και θα μας σπάσουν το κεφάλι”.

Έπειτα, αναφέρθηκε στις κλήσεις του εισαγγελέα: “Για μένα φταίνε αυτοί που πληρώνουν για να γίνεται αυτό το Πρωτάθλημα. Μέσα από εκεί πρέπει να βρεθεί η λύση. Να πάρουν μέτρα να προστατέψουν το προϊόν τους, για αυτοί βάζουν τα χρήματά τους”. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι σχετικά με την πρόθεση να διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έχει μια μικρή διαφωνία, η οποία σχεδόν έχει λυθεί, ενώ τόνισε ότι “αυτός που έχει στυλώσει τα πόδια είναι ο Παναθηναϊκός”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαρρή και το ενδεχόμενο να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε: “Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και να τη ζητήσει θα τη λάβει. Τον έχουν αδικήσει κατάφωρα τον κύριο Σαρρή και με το θέμα του Ρανιέρι, καθώς αναγνώρισε το λάθος του”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Παπαπέτρου-Σάικς: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τους τραυματισμούς

Το μυαλό του μόνο στο… σουτ!

Κίφερ Σάικς ζει για να σουτάρει, δεν είναι κάτι άγνωστο αυτό. Ο Αμερικανός ήταν η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.