Συνεχίζονται οι επαφές με Μαρτζινεάν

Συνεχίζονται οι επαφές με Μαρτζινεάν

Λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν προσπαθεί να βρει ο Παναθηναϊκός, μιλώντας με την FIBA και την πλευρά της παίκτριας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί για τον Παναθηναϊκό η υπόθεση των οφειλομένων προς την Γκαμπριέλα Μαρτζινεάν. Το θέμα κοντεύει να τινάξει στον αέρα το τμήμα, καθώς η παίκτρια είναι αδιάλλακτη σε κάθε είδους διακανονισμό.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει λύση, αλλά η παίκτρια είναι αρνητική και δεν μπορεί να πάρει πίσω τα δελτία των Όλιβερ, Έϊβερι και Γλυνιαδάκη που ανακλήθηκαν από την ΕΟΚ μετά από σχετική εντολή της FIBA.

Την Τρίτη ο Παναθηναϊκός είχε νέα επικοινωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, κάτι που αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη. Το θέμα είναι ότι η Μαρτζινεάν ζητά όλο το ποσό σε μετρητά και δεν δίνει πίστωση χρόνου στο Τριφύλλι ούτε για δύο μήνες.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς έχει γίνει προγραμματισμός για όλα τα τμήματα ο οποίος κινδυνεύει να πέσει έξω με την αδιάλλακτη στάση της Ρουμάνας παίκτριας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Eλέγξτε επίσης

Μακέντα: «Η παραίτηση Δώνη δεν ήταν η σωστή απόφαση» - Το σχόλιο για την αποχή

Μακέντα: «Η παραίτηση Δώνη δεν ήταν η σωστή απόφαση» – Το σχόλιο για την αποχή

Κατάθεση ψυχής από τον Κίκο Μακέντα στο novasports.gr, μιλώντας με τη γλώσσα της αλήθειας για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.