Στον «πάγο» η ανακατασκευή της Λεωφόρου

diarkeias_300x250

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Την ερχόμενη Τρίτη, η ηγεσία της ΑΕΚ, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη θα συναντηθεί με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, με θέμα την εκταμίευση των 20 εκατ. ευρώ που είχε εγκρίνει η προηγούμενη αρχή, υπό τον Γιάννη Σγουρό για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλεφεια.

Αντιθέτως στον Παναθηναϊκό κρατούν στάσουν αναμονής σε ότι αφορά την ανακατασκευή της Λεωφόρου, την οποία επίσης έχει μέσα στα προϋπολογισμένα έργα η Περιφέρεια, μ” ένα ποσό που αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι από τον περασμένο Απρίλιο, η μείζονα επταμελής σύνθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από θετική εισήγηση του κ. Αγγελάρα, έκρινε ότι πρέπει να επιτραπεί η υπογραφή της επίμαχης προγραμματικής σύμβασης των 7 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση της έδρας του Παναθηναϊκού. Ανατρέποντας την αρχική απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου που είχε μπλοκάρει το ποσό…

To παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια είναι θετικοί στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν ισχύει για την ΑΕΚ!


Eλέγξτε επίσης

Μπάγερν - Παναθηναϊκός ώρα

Το «respect» του Παππά στον Κασελάκη (pic)

Ο Νίκος Παππάς υποκλίθηκε στον Λεωνίδα Κασελάκη σε post του τελευταίου στο Instagram για τις …