Στη λίστα των κερδισμένων του στοιχήματος ο Ηλίας Σπάθας

Στη λίστα των κερδισμένων του στοιχήματος ο Ηλίας Σπάθας

Στη διαβόητη λίστα του ΟΠΑΠ, που κατατέθηκε από τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, περιλαμβάνεται το όνομα του διαιτητή Ηλία Σπάθα. Η τηλεοπτική “ΔIKH στον ΣKAΪ” παρουσίασε το σχετικό έγγραφο, όπου βεβαιώνεται ότι το 2003 ο κ.Σπάθας κέρδισε στο στοίχημα το ποσό των 140.234 ευρώ.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Τι είπαν Αλαφούζος – Ρόκα – Πογιάτος για την απόκτηση χαφ

Αγωνία για Τζάκσον

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη διαβόητη λίστα του ΟΠΑΠ, που κατατέθηκε από τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, περιλαμβάνεται το όνομα του διαιτητή Ηλία Σπάθα.
Η τηλεοπτική “ΔIKH στον ΣKAΪ” παρουσίασε το σχετικό έγγραφο, όπου βεβαιώνεται ότι το 2003 ο κ.Σπάθας κέρδισε στο στοίχημα το ποσό των 140.234 ευρώ.
Η λίστα περιλαμβάνει 1200 ονόματα που κατέθεσαν βεβαιώσεις κερδών στην Εφορία και αποτελεί αντικείμενο δικαστικής έρευνας.
Η εκπομπή αποκάλυψε δύο έγγραφα που υπογράφει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Στο πρώτο ισχυρίζεται ότι “εξουσία ελέγχου” των ενημεροτήτων των ΠΑΕ είχε ο (απολυθείς) υπάλληλος της Ομοσπονδίας Ανδρέας Καραγκιόζης και στο επόμενο ότι ουδείς στην ΕΠΟ έχει “εξουσία ελέγχου”!
Ο ίδιος ο κ.Καραγκιόζης προσδιόρισε σε συνέντευξη του στη “Δίκη” τις ευθύνες του κ.Σαρρή, αλλά και των προέδρων της ΕΙΜ Θ.Κουρίδη-Αρ.Σταθόπουλου. “Τους έλεγα να συνδεθούμε με το taxis, αλλά με αγνοούσαν, τόνισε χαρακτηριστικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Skai.gr


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.