“Σοβαρά και με πάθος κόντρα στον Παναθηναϊκό”

"Σοβαρά και με πάθος κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Σοβαρότητα και αγωνιστικότητα θέλει να δει από την ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Έδιωξε… εντεκάδα και «θησαύρισε» ο Παναθηναϊκός! (πίνακες)

Λεφτά από το πουθενά ίσως πάρει ο Παναθηναϊκός

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Παίζουμε με ένα εκ των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης, που διαθέτει ένα ρόστερ με παιδιά που έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και παραστάσεις πολύ υψηλού επιπέδου και που όσο περνάει ο καιρός βρίσκουν τη συνοχή τους και τους αυτοματισμούς τους. Για μας είναι ένα παιχνίδι που θα αντιμετωπιστεί με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που θέλουμε να μας χαρακτηρίζει φέτος και να αποτελούν βασικά στοιχεία της αγωνιστικής μας ταυτότητας ανεξάρτητα από τον εκάστοτε αντίπαλο», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Όσο για το «κλειδί» του αγώνα είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που επιδιώκει το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό. Προσπαθεί να εκφραστεί επιθετικά σε υψηλούς ρυθμούς παιχνιδιού. Επομένως, νομίζω ότι ο έλεγχος του ρυθμού απέναντι σε μία τέτοια ομάδα θα είναι κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο, οι συνεργασίες δύο ατόμων με σκριν στη μπάλα και το παιχνίδι κοντά στο καλάθι είναι τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού. Εμείς θα στηριχτούμε στο κίνητρο και στην ομαδική λειτουργία».

Ο σέντερ της «Ένωσης», Γιώργος Τσιάκος, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Προφανώς, ο αγώνας είναι υψηλών απαιτήσεων. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Διαθέτει παίκτες, που έχουν παραστάσεις από μεγάλα ματς, αλλά και νέους με ταλέντο, που θέλουν να διακριθούν. Οπωσδήποτε, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για την ΑΕΚ ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, με την έννοια ότι τέτοια ματς της είχαν λείψει το διάστημα της οδυνηρής απουσίας της από τη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΚ με το τεράστιο όνομα επέστρεψε και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την πραγματικότητα, με αργά και σταθερά βήματα. Είναι αυτονόητο, ότι θα αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα -στοιχεία που θέλουμε να μας χαρακτηρίζουν φέτος, όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη- όπως συμβαίνει και θα συμβαίνει σε κάθε υποχρέωσή μας».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Γι΄αυτό έφυγε ο Κωνστάντος - Το «καρφί» για μη σεβασμό

O «αντικαταστάτης» του Κωνστάντου στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Κωνστάντος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην προπόνηση και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.