Σε… πανικό ο Μαρινάκης!

Σε... πανικό ο Μαρινάκης!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το σημερινό δήθεν ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Superleague.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Η αλήθεια πίσω από το «ενδιαφέρον» για Μεγιάδο

Από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το γεγονός ότι πλησιάζει η μέρα που θα προκύψει το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε τους τελευταίους μήνες με αφορμή τα όργια που ακούγονται στις τηλεφωνικές συνομιλίες του ιδίου και των συνεργατών του ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο του ΟΣΦΠ να δώσει show σε μια προσπάθεια να κερδίσει πόντους επικοινωνιακά πριν ξεσπάσει η καταιγίδα.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο δεν αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια… αγανάκτηση όταν… άγνωστοι έκαιγαν τον φούρνο του Κωνσταντινέα, όταν δεχόταν επιθέσεις ο Κύρος Βασάρας, όταν προπηλακίστηκε ο Δούρος, όταν προπηλακίστηκε ο Σιδηρόπουλος και τόσοι άλλοι.
Η συμπεριφορά του του προδίδει πανικό και ανάγκη επικοινωνιακής πολιτικής με τόσο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Επίσης προκύπτει -έστω και αυθαίρετα- το συμπέρασμα ότι με τις υπόλοιπες επιθέσεις σε διαιτητές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης δεν είχε πρόβλημα. Διότι αν είχε θα έπραττε όλα τα προηγούμενα χρόνια όπως ακριβώς έπραξε το απόγευμα στη διάρκεια του συμβουλίου της Superleague.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 - 2185: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Τουλάχιστον 3.900.00 ευρώ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.