Σε δημοπρασία η φανέλα του αρχηγού!

Σε δημοπρασία η φανέλα του αρχηγού!

Η φανέλα του Δημήτρη Διαμαντίδη είναι μεταξύ αυτών που θα τεθούν σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό…

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπακογιάννης σε Αλαφούζο: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

«Ανήσυχος ο Αλαφούζος, θα μίλησε με Ρόκα για Πογιάτος»

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πριν από περίπου ένα μήνα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά «Νick Galis Cup», οι τέσσερις ομάδες που έδωσαν το παρόν (Παναθηναϊκός, Άρης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάνβιτ), έδωσαν από μια φανέλα στον Νίκο Γκάλη. Όπως έκανε γνωστό σήμερα μέσω ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης, οι φανέλες αυτές, μεταξύ των οποίων είναι και εκείνη του αρχηγού του «τριφυλλιού», Δημήτρη Διαμαντίδη, έχουν τεθεί δημοπρασία και τα χρηματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Ξεκίνησε η δημοπρασία για τις τρεις από τις τέσσερις φανέλες που είχε παραδώσει ο Νίκος Γκάλης στο Charity Idols, στο πλαίσιο του «Nick Galis Cup» το οποίο είχε λάβει χώρα στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall».

Μετά από πρωτοβουλία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που πήραν μέρος στο μεγάλο τουρνουά (ΑΡΗΣ, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάνβιτ), παρέδωσε μία φανέλα στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος με τη σειρά του τις παρέδωσε στο Charity Idols. Η δημοπρασία των φανελών του ΑΡΗ, του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε τη Δευτέρα (17/11) και ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (24/11) και ήδη οι πρώτες προσφορές είναι γεγονός. Την ερχόμενη Δευτέρα (24/11), θα βγει σε δημοπρασία η φανέλα της Μπάνβιτ. Τα έσοδα από τις εν λόγω πωλήσεις θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι. Τα χρήματα θα παραδώσει ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης.

Μέσα από τη διεύθυνση www.charityidols.gr μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας για να κερδίσετε μία φανέλα και να ενισχύσετε ένα φιλανθρωπικό σκοπό».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Μαρκό

Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά…

Το καλοκαίρι το πέρασε προσπαθώντας να “ρίξει” τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω αγωνιστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.