Πρόταση για χρήση βίντεο

Πρόταση για χρήση βίντεο

H Super League εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει την χρήση βίντεο στο πρωτάθλημα, προκειμένου να τιμωρούνται οι παίκτες στο ενδεχόμενο αντιαθλητικού παιχνιδιού ή να “σβήνονται” κόκκινες κάρτες σε λανθασμένες αποβολές.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προ ημερών στην συνάντηση που είχε ο Χιου Ντάλας με τις διοικήσεις των ομάδων της Λίγκας ο Τάκης Φύσας είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός και είχε αναφέρει στον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή ένα περιστατικό από αγώνα της SPL με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όπου τελικά δικαιώθηκε και “σβήστηκε” η κόκκινη κάρτα.

Αρχικά ο Ντάλας ήταν επιφυλακτικός και ανέφερε ότι αυτό είναι θέμα της Λίγκας. Ο συνεταιρισμός από την πλευρά του φαίνεται να εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο και όπως αναφέρει η “Live Sport”, στο επόμενο ΔΣ αναμένεται να τεθεί το θέμα προς συζήτηση.

Η πρόταση θα είναι να γίνεται χρήση βίντεο ακόμη και σε περιπτώσεις που ο διαιτητής δεν έχει αντιληφθεί μία φάση όπου υπήρξε αντιαθλητικό χτύπημα, ώστε ο παίκτης να τιμωρείται προς… συμμόρφωση ή να δικαιώνεται αν έχει αποβληθεί άδικα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Η ταυτότητα θα φέρει την υπέρβαση για Ευρώπη

Οι Γάλλοι λένε ότι ο καλός σεφ φαίνεται όταν έχει μέτριο υλικό: τότε πρέπει να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.