“Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό που τα αγοράζει”

[ads]

Η τερατογένεση της εγκληματικής οργάνωσης έρχεται στο ΝΑΟ σε λιγότερο από 48 ώρες και ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ένας πρώην. Κάποιος που δεδομένα δεν φοράει παντελόνια. Τα λέγαμε και πρόσφατα για το εν λόγω ανδρίκελο και επαναλαμβάνουμε πως με το να ασχολιόμαστε μαζί του, του δίνουμε αξία. Τη στιγμή που η… αξία του είναι μηδενική. Αναγνωρίζουμε το… λάθος μας ωστόσο το Σάββατο θα έχει και αυτός την… τιμητική του.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

[ads]

Το Newspao.gr καλωσορίζει τον ξεφτίλα στη Λεωφόρο, μεταφέροντας τις μαρτυρίες δικών του ανθρώπων. Όσα έλεγε σε εκείνους, μερίκους μήνες πριν. Σε ποδοσφαιρικά πειράγματα μεταξύ φίλων που λέτε, ο Καπίνο απαντούσε τα εξής όταν τον ρωτούσαν φίλοι του, χαριτολογώντας στη Ζάκυνθο (από εκεί κατάγεται ο Χάρης Μαυρίας και οι δυο τους περνούσαν μαζί τα καλοκαίρια), πότε θα πάρει πρωτάθλημα. «Οταν πάω στον ολυμπιακό, που τα έχει αγορασμένα». Αυτή την απάντηση έδινε που λέτε λοιπόν ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας-σκάνδαλο, ειρωνεύομενος, όπως γίνεται αντιληπτό, τις μεθόδους που παίρνουν το πρωτάθλημα οι λιμανίσιοι και θεωρώντας… χιουμοριστικό το να αγωνιστεί κάποτε στον Πειραιά.

Πως τα φέρνουν οι καιροί όμως καμια φορά… Ειδικότερα όταν δεν φοράς παντελόνια και είσαι ικανός να προδόσεις με το χειρότερο τρόπο ίδια σου τα παιδικά χρόνια. Είναι περιττό να γράψουμε οτιδήποτε άλλο. Έχουμε άδικο που τον αποκαλούμε ξεφτίλα;

Fighting Soul


Eλέγξτε επίσης

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και... επαναξιολόγηση

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και… επαναξιολόγηση

Ο Κριστιάν Κονάν απορρίφθηκε από τη Λεγανιές και επέστρεψε στη βάση του, στον Παναθηναϊκό και …