Παραιτήθηκε ο Ντάλας!

Παραιτήθηκε ο Ντάλας!

Απηυδισμένος από όσα συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ο Χιου Ντάλας που τελικά, όπως ανέφεραν ρεπορτάζ από την χώρα του, παραιτήθηκε από τη θέση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως ο Σκωτσέζος ζήτησε να μην ορίζει πλέον τους διαιτητές στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League με επίσημη εξήγηση πως θέλει… «να διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους».

Σημειώνεται δε, πως θα παραμείνει αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών.

Ενδιαφέρον πάντως θα έχει ποιος θα αναλάβει την «καυτή» θέση, με το πλάνο του ξένου αρχιδιαιτητή να ναυαγεί προς το παρόν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ: «Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδέχεται το αίτημα του κ. Hugh Dallas να μην είναι πλέον υπεύθυνος για τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στους αγώνες των πρωταθλημάτων της Super League και της Football League, μέχρις ότου διαμορφώσει ο ίδιος πλήρη εικόνα και άποψη για το σύνολο των διαιτητών με βάση την απόδοσή τους. Ο κ. Dallas θα εξακολουθήσει να είναι αρμόδιος για την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των διαιτητών των δύο επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεδρίασή της θα κατανείμει εκ νέου τις σχετικές αρμοδιότητες».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό - Πού πήγαν

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Δύο ακόμη παίκτες που δεν υπολογίζονταν κατάφερε να… ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.