Πάει Ολλανδία ο Αναστασίου;

Πάει Ολλανδία ο Αναστασίου;
[ads]

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να ολοκλήρωσε επεισοδιακά τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο συνολικά η θητεία του στο Τριφύλλι θεωρείται πετυχημένη, ενώ η παρουσία του σε μία ομάδα που έκανε νέο ξεκίνημα και κατάφερε να κατακτήσει τίτλο από την πρώτη σεζόν, σίγουρα έχει βελτιώσει το βιογραφικό του.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Το “έγκλημα” Πογιάτος στην προετοιμασία και το συμμάζεμα από Μπόλονι

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

[ads]

Ο Έλληνας κόουτς άλλωστε, έχει καλό όνομα στο εξωτερικό και δεν είναι τυχαίο πως είχε δεχθεί διάφορες κρούσεις από ομάδες, όσο ήταν στον πάγκο των Πρασίνων. Έτσι, λοιπόν, δε σκοπεύει να μείνει για πολύ καιρό χωρίς δουλειά και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Ο Αναστασίου, μετά το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό, έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα και ζει πλέον στην Ολλανδία, εκεί που ήταν όλο αυτό το διάστημα και η οικογένεια του. Ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού λατρεύει τη συγκεκριμένη χώρα και θέλει να μείνει μόνιμα, οπότε και να εργαστεί εκεί.

Αυτή την εντολή έχε δώσει στον μάνατζερ του, ο οποίος φαίνεται πως του έχει βρει προτάσεις από ολλανδικούς συλλόγους και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα έχουμε και κάτι επίσημο…


Eλέγξτε επίσης

Οικονομικός «χάρτης» της νέας χρονιάς: έσοδα, διακανονισμοί, χρέος

Πρόβλημα και στην… τσέπη

Αν οι κακές εμφανίσεις των παικτών του Παναθηναϊκού συνεχιστούν θα τους βλάψουν αρκετά και στην …