Ο κόσμος “γνωρίζει” τους χορηγούς

Ο κόσμος "γνωρίζει" τους χορηγούς

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τις ενέργειες που έγιναν στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ προκειμένου ο κόσμος να «γνωρίσει» τις εταιρίες που στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Στραβωμένοι παίκτες με Ρόκα-Πογιάτος»

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στις 30/10/2014 στο ΟΑΚΑ, καλωσόρισε τους φίλους της ομάδας, στον κόσμο των χορηγών της βεβαιώνοντας για το υπάρχον πλαίσιο της γόνιμης κι εποικοδομητικής συνεργασίας. Σε κάθε θέση στα τμήματα Platinum & Gold, υπήρχε τσάντα με όμορφα και μοναδικά αναμνηστικά των χορηγών. Τα περισσότερα εξ αυτών δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τους φίλους της ομάδας μας.

Αναλυτικότερα, υπήρχαν αναμνηστικά από τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού Adidas, των επίσημων χορηγών OTE&COSMOTE, Avance Rent A Car Ltd, «ζ» Hellenic Pilsener Beer, τον επίσημο τηλεοπτικό μεταδότη Novasports, τους επίσημους υποστηρικτές Tonotil, Salonpas, DPG Digital Media, Femall.gr, ΥΓΕΙΑ, Direction Business Network, τον επίσημο συνεργάτη εισιτηρίων Viva.gr, τον επίσημο προμηθευτή νερού Νερά Κρήτης και φυσικά το Panathinaikos BC Official Store, το αγαπημένο κατάστημα όλων των φίλων του Παναθηναϊκού.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός στηρίζουμε τις εταιρείες που είναι δίπλα στην ομάδα μας, τις εταιρίες που όχι μόνο είναι αιμοδότες μας αλλά συμπλέουν με το όραμα και τις φιλοδοξίες μας».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό - Πού πήγαν

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό – Πού πήγαν

Δύο ακόμη παίκτες που δεν υπολογίζονταν κατάφερε να… ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.