Οι δικαστές τι κάνουν με τους Αγγελόπουλους;

Οι δικαστές τι κάνουν με τους Αγγελόπουλους;

Σωστά κάλεσαν τον πρόεδρο του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, για το “εντεταλμένη υπηρεσία των διαιτητών”. Γιατί όμως δεν καλούν και τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να αποδείξουν όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν… ξεστομίσει; Γιατί τόση ασυλία;

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπουρούσης: «Ίσως έκανα το ίδιο με τον Γιαννακόπουλο»

«Βόμβες» για Αλαφούζο, Πογιάτος και Ρόκα

Θα γέλαγε ο Δώνης ενθυμούμενος το 2018!

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, κλήθηκε σε απολογία από τους αθλητικούς δικαστές του ΕΣΑΚΕ και ορθώς συνέβη αυτό, αφού μίλησε για διαιτητές που βρίσκονταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο καθένας θα πρέπει να αποδεικνύει αυτά που λέει και ειδικά όταν τα λέει με την ιδιότητα παράγοντα μεγάλης ομάδας. Ο Αρβανίτης θα πρέπει να απολογηθεί και να αποδείξει τα περί εντεταλμένης υπηρεσίας.

Δεν είδαμε όμως κανέναν αθλητικό δικαστή να καλεί σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για όλα όσα έχουν πει πριν καλά – καλά ξεκινήσει η σεζόν. Για όσα ανέφεραν μπροστά στις κάμερες στην κλήρωση του πρωταθλήματος ή στην media day του Ολυμπιακού. Εκεί που μίλησαν για ΚΕΔ που δεν αλλάζει, για φοροδιαφυγές, για πρωτάθλημα αλητείας, για μπράβους που κυνηγούν διαιτητές και άλλα τέτοια.

Αλήθεια, που ξέρουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι όλα τα παραπάνω; Γιατί δεν τους καλεί κάποιος ώστε να αποδείξουν τα λεγόμενά τους; Τα… καλά παιδιά του ελληνικού αθλητισμού θα μείνουν για πολύ ακόμα στο απυρόβλητο; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά σε υποθέσεις τόσο όμοιες μεταξύ τους; Ή μήπως ο Άρης, ο Αρβανίτης, ο Γιαννακόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι είναι τα “θύματα”, που δεν μπορούν να εκφραστούν και οι κύριοι Αγγελόπουλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν, όποτε θέλουν και να μην τους ενοχλεί κανείς;

Κάποια στιγμή η… ασυλία θα πρέπει να σταματήσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Panathinaikos24


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.