Μέχρι αύριο του προπονητή

[ads]

Στραματσιόνι και Παούνοβιτς «κονταροχτυπιούνται» για τη θέση του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Αύριο αναμένεται η τελική απόφαση.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

[ads]

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, που μέχρι αύριο ή το αργότερο την Κυριακή, θα έχει νέο τεχνικό. Οι άνθρωποι της ομάδας ζυγίζουν όλα τα δεδομένα και αποφασίζουν για τον επόμενο κόουτς του «τριφυλλιού», που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκε χθες με τον Αντρέα Στραματσιόνι στο Μιλάνο και παρά το γεγονός ότι τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για βέβαιη συμφωνία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η συζήτηση πήγε καλά, ο 39χρονος ζήτησε περίπου 700.000. για συμβόλαιο 2,5 ετών, συν δυο συνεργάτες (βοηθός, γυμναστής) και ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» του απάντησε πως θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ενημερωθεί.

Σήμερα, ο Βόκολος θα μιλήσει από κοντά με τον Βέλικο Παούνοβιτς στη Μαδρίτη. Το όνομα του Σέρβου πάντα «παίζει», ενώ μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους, Στραματσιόνι και Παούνοβιτς, μοιράζονται τις πιθανότητες για τον επόμενο προπονητή, τη στιγμή που εκκρεμεί και μια επαφή με τον τρίτο υποψήφιο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτή τη στιγμή, οι δυο πρώτοι, Στραματσιόνι και Παούνοβιτς, μοιράζονται τις πιθανότητες και όλα δείχνουν ότι μέχρι αύριο η υπόθεση θα έχει κλείσει και θα γνωρίζουμε τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.


Eλέγξτε επίσης

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και... επαναξιολόγηση

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και… επαναξιολόγηση

Ο Κριστιάν Κονάν απορρίφθηκε από τη Λεγανιές και επέστρεψε στη βάση του, στον Παναθηναϊκό και …