Θέλει το πρωτάθλημα!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Νίκες μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος έθεσε ως τον μεγάλο στόχο της σεζόν για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό ο Μεχντί Αμπέιντ, ο οποίος βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Αλγερίας.

Ο διεθνής μέσος των «πρασίνων» κλήθηκε στην Εθνική Αλγερίας για τα δύο φιλικά με Γουϊνέα και Σενεγάλη και μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του από την προπόνηση της ομάδας, ανέφερε:

Για την επιθυμία του να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του: «Τώρα παίζω βασικός στον Παναθηναϊκό και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου. Από φυσική κατάσταση, είμαι σε πολύ καλό επίπεδο».

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη, ήξερα ότι θα παίξω. Μίλησα με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι με θέλει και θα μου δώσει ευκαιρίες. Υπήρχε και το κίνητρο της συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά δυστυχώς η ομάδα αποκλείστηκε».

Για τις φιλοδοξίες του με τους «πράσινους»: «Δυστυχώς, δεν θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο Europa League αυτή τη σεζόν, αλλά έχω τη φιλοδοξία να αναδειχθώ πρωταθλητής Ελλάδας αυτή τη σεζόν. Πρώτα, όμως, προέχει να συνεχίσουμε νίκες στο πρωτάθλημα».


Eλέγξτε επίσης

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και... επαναξιολόγηση

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και… επαναξιολόγηση

Ο Κριστιάν Κονάν απορρίφθηκε από τη Λεγανιές και επέστρεψε στη βάση του, στον Παναθηναϊκό και …