“Επιφυλακτικός για ΠΑΟ ο Μαυρίας”

"Επιφυλακτικός για ΠΑΟ ο Μαυρίας"

Δημοσίευμα εφημερίδας του Σάντερλαντ αναφέρει πως ο Χάρης Μαυρίας είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο ρόλος Ανουάρ στην μεταγραφή Αντονίτο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Χάρης Μαυρίας στον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο, αν τουλάχιστον πιστέψουμε όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sunderland Echo. Σε αυτό αναφέρεται πως παρότι ο νεαρός εξτρέμ δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Σάντερλαντ, είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει.

«Πηγές από την Ελλάδα αναφέρουν πως τόσο ο Μαυρίας, όσο και η ομάδα του, είναι διστακτικοί στην επιστροφή του στην Ελλάδα και ανησυχούν πως κάτι τέτοιο θα ήταν πισωγύρισμα για την πρόοδό του σαν ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν επίσης ερωτηματικά για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο κόστος απόκτησης του Μαυρία», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα.

Παράλληλα προσθέτει πως η Σάντερλαντ είχε απορρίψει πέρσι το Γενάρη προτάσεις για το δανεισμό του (όπως από τη Ρέντινγκ από την Championship), αλλά δεν τον παραχώρησε και δεν «καίγεται» να το κάνει ούτε τώρα, αν και υπάρχουν πολλές λύσεις για τη θέση του και δεν φαίνεται ο Γκουστάβο Πογέτ να τον χρησιμοποιεί άμεσα.

Πάντως από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού προκύπτει πως δεν «καίγεται» για την απόκτηση παίκτη σε αυτή τη θέση και απλώς αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή ενός δικού του παιδιού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.