Επιστολή… πίεσης!

Επιστολή... πίεσης!

Γιάννης Αλαφούζος και Ηλίας Μιχαλαριας απέδειξαν εκ νέου πως ΠΑΕ και Ερασιτέχνης κάνουν τα πάντα για να λυθεί άμεσα το θέμα του κονδυλίου για τη Λεωφόρο, αποστέλλοντας σήμερα (1/10) επιστολή στην Περιφερειάρχη Αττικής!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπακογιάννης σε Αλαφούζο: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

Απόλυση προπονητή: Θέμα στην Πολωνία η αντίδραση του Καρλίτος

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο ισχυρός άνδρας της “Μάνας του Λόχου” υπέγραψαν επιστολή την οποία απέστειλαν στην Περιφερειάρχη Αττικής, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης συνεργάζονται και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πιέσουν όσο περισσότερο γίνεται για να λυθεί άμεσα το θέμα του κονδυλίου για την ανακαίνιση της Λεωφόρου.

Η επιστολή που απέστειλαν οι Αλαφούζος και Μιχαλαριάς στην κ. Δούρου αναφέρει:

“Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε’ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Μαρκό

Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά…

Το καλοκαίρι το πέρασε προσπαθώντας να “ρίξει” τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω αγωνιστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.