Δοκιμάζει ο Εσιέν, “ΟΚ” ο Ταυλαρίδης


 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μίκαελ Εσιέν θα προσπαθήσει να προπονηθεί σε λίγο πιο έντονους ρυθμούς, ενώ ο Στάθης Ταυλαρίδης θα χρειαστεί να μείνει μόλις για δύο με τρεις προπονήσεις εκτός.

Η νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια ήταν σημαντική για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προετοιμάζεται πλέον για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν τα οποία θα κρίνουν πολλά για το πρωτάθλημα. Βέβαια ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών, ωστόσο είναι ευκαιρία για τους παίκτες που βρισκόντουσαν στα «πιτς» αν επιστρέψουν.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Μίκαελ Εσιέν, καθώς η ενημέρωση του Τριφυλλιού ήταν πως ο Γκανέζος θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή. Ο έμπειρος μέσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε λίγο πιο έντονους ρυθμούς και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο παίκτης και αν θα νιώσει ενοχλήσεις.

Παράλληλα ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα Πηγάδια θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο με τρεις προπονήσεις, καθώς υπέστη σύσπαση στον δικέφαλο, οπότε και ο Γιάννης Αναστασίου δεν ανησυχεί.Eλέγξτε επίσης

Με τέσσερις απουσίες η προπόνηση

Με τέσσερις απουσίες η προπόνηση

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές διεξήχθη η σημερινή προπόνηση. Τα προβλήματα παρέμειναν για τους Πούγγουρα, Μακέντα, Μπεκ, …