Δικαίωμα προσβολής για τη Λεωφόρο!

Δικαίωμα προσβολής για τη Λεωφόρο!

Να κινηθεί εναντίον της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου, χωρίς να χρειάζεται την Περιφέρεια Αθηνών, έχει ο Παναθηναϊκός!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Μπακογιάννης σε Αλαφούζο: «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

«Ανήσυχος ο Αλαφούζος, θα μίλησε με Ρόκα για Πογιάτος»

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως γράφει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα “LiveSport”, ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε από ειδικο9ύς επί του θέματος νομικούς ότι μπορεί να κινηθεί εναντίον της απόφασης του Ελεγκτικού Συμβουλίου για “κόψιμο” του κονδυλίου για τα βελτιωτικά έργα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο ρεπορτάζ, το “τριφύλλι” μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες και να προσβάλει την εν λόγω απόφαση χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής και της Ρένας Δούρου επ’ αυτού…

Ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις επιλογές. Πρώτον, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να κινηθούν μόνοι τους εναντίον του Ελεγκτικού Συμβουλίου. Δεύτερον, να το κάνουν σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, για να έχουν και επιπλέον δυναμική. Τρίτον, να εκπονήσουν μια νέα, διαφορετική μελέτη, που να μην εμπίπτει στις διατάξεις του υπάρχοντος νόμου περί αύξησης του όγκου του οικοδομήματος της Λεωφόρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Τι "έδειξαν" οι μεταγραφές με Μαρκό

Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά…

Το καλοκαίρι το πέρασε προσπαθώντας να “ρίξει” τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω αγωνιστικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.