Για δανεισμό διαρκείας ο Μαυρίας

Για δανεισμό διαρκείας ο Μαυρίας

Αγγλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τη Σάντερλαντ με δύο εναλλακτικές προτάσεις για το δανεισμό του Χάρη Μαυρία, αλλά οι εμπλεκόμενοι εκφράζουν διαφορετικές θέσεις.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο ρόλος Ανουάρ στην μεταγραφή Αντονίτο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Χάρης Μαυρίας βλέπει με τα κιάλια την ενδεκάδα στη Σάντερλαντ και όπως είναι λογικό, τα σενάρια για το δανεισμό του διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η αγγλική ιστοσελίδα shieldsgazette.com δημοσίευσε άλλο ένα το οποίο εμπλέκει τον Παναθηναϊκό, την πρώην ομάδα του διεθνούς εξτρέμ, από την οποία αναδείχθηκε και ανδρώθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού έχει μεταφέρει στους διοικούντες την Σάντερλαντ πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή από τον Ιανουάριο του 2015.

Όσον αφορά τη διάρκεια του, περιλαμβάνει δύο εναλλακτικά σενάρια, το πρώτο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 (6 μήνες) και το δεύτερο για 18 μήνες, έως τον Ιούνιο του 2016.

Πάντως, το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι η Σάντερλαντ δεν διάκειται ευνοϊκά στην προοπτική να παραχωρήσει δανεικό τον Μαυρία.

Ούτε από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει προσέγγιση για τον 20χρονο επιθετικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Ζακινθυνού άσου δεν διαφαίνεται η διάθεση για επιστροφή στην Ελλάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 - 2186: Αποτελέσματα - Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Αποτελέσματα – Οι τυχεροί αριθμοί

Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 24/9/2020 – 2185: Κλήρωση Τζοκερ σήμερα 27/9/2020 – 2186: Δέκα συνεχόμενα τζακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.