Αποφασίζουν…

[ads]

Πιθανότατα εντός της ημέρας η τελική απόφαση των ιθυνόντων του ΠΑΟ για τον Ιταλό Αντρέα Στραματσιόνι ή τον Σέρβο Βέλικο Παούνοβιτς που «παίζουν» στα ίσια για τη διαδοχή του Αναστασίου!

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Ρισκάρει… επικίνδυνα με Σένκεφελντ ο Παναθηναϊκός

“Ο Βοτανικός θα φέρει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς”

Ευκαιρία να γλυκαθεί ο κόσμος

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

[ads]

Η προεργασία και οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με το βασικό δίδυμο των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τον 38χρονο Σέρβο Βέλικο Παούνοβιτς και τον 39χρονο Ιταλό, Αντρέα Στραματσιόνι, ολοκληρώθηκαν.

Και παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί οικονομικής απόκλισης, μπάτζετ ή άλλων εμποδίων, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι “πράσινοι” έχουν καταφέρει να αποσπάσουν συμφωνία στα βασικά ζητήματα και με τους δύο φιλόδοξους προπονητές και βρίσκονται πλέον στη φάση που ζυγίζουν τα δεδομένα για να αποφασίσουν οριστικά τον «εκλεκτό».

Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να συλλέξουμε είναι πολύ πιθανό ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις για την επιλογή του συλλόγου και ο νέος προπονητής να βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί το deal μέχρι την Κυριακή.

Οι πιθανότητες είναι απολύτως μοιρασμένες και δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το ποιος έχει ένα μικρό έστω προβάδισμα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Στραματσιόνι (την Πέμπτη στην Ιταλία) συνάντηση υπήρξε και με τον Παούνοβιτς (άγνωστο σε ποιο έδαφος).

Επέστρεψε ο Βόκολος

Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι τόσο ο Ιταλός όσο και ο Σέρβος εμφανίστηκαν άριστα διαβασμένοι για τον Παναθηναϊκό και το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής και έχει ενημερώσει πλήρως για τα αποτελέσματα των επαφών του.


Eλέγξτε επίσης

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και... επαναξιολόγηση

Πίσω στο Κορωπί ο Κονάν και… επαναξιολόγηση

Ο Κριστιάν Κονάν απορρίφθηκε από τη Λεγανιές και επέστρεψε στη βάση του, στον Παναθηναϊκό και …