Απαγόρευση εισόδου σε Αναστασίου

Απαγόρευση εισόδου σε Αναστασίου

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες επέβαλλε στον Γιάννη Αναστασίου η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Στην ΕΡΤ ο Παναθηναϊκός – Το ποσό που θα λάβει

Ανέβηκε η χρηματιστηριακή αξία του Παναθηναϊκού

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με απαγόρευση εισόδου σε αθλητικούς χώρους για δέκα ημέρες και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερ Λίγκας τον Γιάννη Αναστασίου για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση πρόκειται για δέκα ημερολογιακές ημέρες.

Εκτός του Αναστασίου με πρόστιμο τιμωρήθηκε και ο Παναθηναϊκός… Οι πράσινοι καλούνται να καταβάλλουν 2.500 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ι.Αναστασίου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ι. Αναστασίου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ι.Αναστασίου α)ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Απολογήθηκε και περιμένει ο Αναστασίου…
Απολογούνται Αναστασίου και Ολυμπιακός
«Ο διαπλεκόμενος Σπάθας και τα συντρόφια του»
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ20, 8η αγωνιστική

Α) Βέροια (Κ20), Θ.Παπαδόπουλο (ποδ/στή):διότι : «Ο ποδοσφαιριστής ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ. της εγκαλουμένης, αναγράφηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (4η κίτρινη), με την ομάδα ΠΑΟΚ βάσει της υπ΄ αριθμ. 239/23-10-2014 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»: επιβάλλει στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Κ-20 την ποινή επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Θ.Παπαδόπουλο ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε.Φιλιππή (προπονητή τερμ/κων): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Ε.Φιλιππή: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ε.Φιλιππή ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

*Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψη:

α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 25-10-2014 αγώνα μεταξύ των ομάδων SKODA ΞΑΝΘΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ20, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθλητικό κέντρο Πηγαδιών», λόγω των καιρικών συνθηκών(σφοδρός άνεμος, δεν έμενε ακίνητη η μπάλα στο έδαφος), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Eλέγξτε επίσης

Στον Παναθηναϊκός - Ηρακλής ο Μαυρωτάς

Αργεί το ντεμπούτο του Βιγιαφάνιες

Ο Λουκάς Βιγιαφάνιες συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του παρά το γεγονός πως και ο ίδιος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.