«Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα έδινες το πέναλτι»


 

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μιχάλης Βοσκάκης είχε κουβέντα με τον Τάκη Φύσσα μετά το τέλος του Ξάνθη – Παναθηναϊκός με τον πράσινο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος να αναφέρεται στο σκληρό παιχνίδι και τον διαιτητή να του απαντά.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στα Πηγάδια και αυτό το έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου, όπου δεν παραβρέθηκε ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι πράσινοι έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους για τον ρέφερι της αναμέτρησης (0-1) με τον Τάκη Φύσσα να έχει διάλογο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα για τη φάση που έγινε στο 32′ και ο Βοσκάκης δεν έδειξε την άσπρη βούλα…

Αναλυτικά ο διάλογος όπως τον δημοσιεύει η εφημερίδα ΦΩΣ:

Φύσσας: «Δεν μας έδωσες πέναλτι. Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες»
Βοσκάκης: «Μην μπερδεύετε παιχνίδια και ομάδες. Ο Μπεργκ έκανε μπρος τα πίσω. Δεν μου φαίνεται για πέναλτι. Έπρεπε να είμαι απόλυτα σίγουρος για να δώσω τέτοιο πέναλτι»
Φύσσας: «Όμως στον Ολυμπιακό θα το έδινες»
Βοσκάκης: «Όποια ομάδα να έκανε φάουλ θα τα καταλόγιζα»
Φύσσας: «Εμείς πρέπει να ματώσουμε. Όλοι οι διαιτητές μας κυνηγάνε»
Βοσκάκης: «Εσείς μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όλες οι ομάδες μπορεί να αδικηθούν και να ευνοηθούν».
Φύσσας: «Στο πρώτο ημίχρονο έδωσες τρία φάουλ υπέρ μας και επτά υπέρ της Ξάνθης».
Βοσκάκης: «Έδωσα αυτά που είδα. Ήμουν κοντά σε όλες τις φάσεις και κανονικά θα έπρεπε να με χειροκροτήσετε που δίνω λίγα φάουλ και αφήνω το παιχνίδι να εξελιχθεί».
Φύσσας: «Δες ξανά το παιχνίδι».
Βοσκάκης: «Θα το δω και μπορεί να μην μας δοθεί η ευκαιρία σε άλλο παιχνίδι να το συζητήσουμε ξανά. Όμως εσείς δεν πρέπει να μας απαξιώνετε Μην κρύβεστε πίσω από δημοσιεύματα. Προσπαθείτε να διαβάλετε όλη την αθλητική Ελλάδα. Οι διαιτητές είμαι άνθρωποι και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες για εμάς».

Επιπλέον, ο παρατηρητής διαιτησίας, Μπάμπης Καρατζάς του ανέφερε: «Τί είδες;». Για να πάρει την απάντηση: «Ο Γουάλας δεν τον έσπρωξε. Ο Μπεργκ πέφτει με τα χέρια ανοιχτά».
Ο παρατηρητής του απάντησε: «Θα το δω στο βίντεο».


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός τραγωδία - Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!

Με ένα ερωτηματικό η ενδεκάδα για Λαμία – Θα κάνει την έκπληξη ο Μπόλονι;

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Λαμία με το Λάζλο Μπόλονι να έχει βρει τους… …