Ζητά τη στήριξη του κόσμου ο Μαραγκός

Δεν ανησυχεί ο Μαραγκός

Τον κόσμο δίπλα του θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Σπύρο Μαραγκό να κάνει κάλεσμα στους οπαδούς των “πρασίνων” να έρθουν στο γήπεδο, υποστηρίζοντας πως αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνεται με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει η ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

“Η νίκη με την ΑΕΚ είχε πολλές παραμέτρους, αρχικά βαθμολογικό κερδίζοντας τον Πανιώνιο να τον περάσουμε προσωρινά αλλά και ψυχολογικά. Μετά το συμβάν με τον ΠΑΟΚ ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ και χρειαζόμασταν την νίκη για να έχουμε ελπίδες αλλά και για τα παιδιά να έχουν ένα κίνητρο. Είναι δύσκολο σε τόσο μικρό διάστημα να επαναφέρεις το κίνητρο. Είναι ένα δύσκολο ματς γιατί υπάρχει κούραση και μας λείπουν παίκτες που θα βοηθούσαν πολύ. Θα προετοιμαστούμε καλά, παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη.

Θα είναι ένα κλειστό ματς, ο Πανιώνιο είναι ομάδα που παίζει στην κόντρα, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα είναι σφιχτό ματς και πρέπει να βρούμε τις λύσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα. Ο Πανιώνιος δεν έχει χάσει ποτέ εύκολα.

Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο τελευταίο ματς και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα μέσα στα προβλήματα που υπάρχουν. Το αξίζουν και τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά, ξέρουμε ότι έχει πικραθεί όμως μέσα στα προβλήματα που υπήρχαν τη φετινή σεζόν έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Υπάρχουν νεαρά παιδιά που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού και όποιος το θέλει πολύ θα πάρει την ευκαιρία. Ακόμα και στα ντέρμπι έπαιξαν νεαρά παιδιά. Αυτά θα είναι μέλη της νέας ομάδας, υπάρχουν ταλέντα και γίνεται δουλειά, από αυτούς εξαρτάται”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News