«Υποστήριζα από μικρός τον Παναθηναϊκό»

«Υποστήριζα από μικρός τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης «κρέμασε» τα παπούτσια του, έπειτα από το απρόσμενο διαζύγιο με την ΑΕΚ Λάρνακας και σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ α τετ» δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κύπριος άσος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον σύλλογο και παραδέχτηκε ότι τον υποστήριζε από μικρός!

Διαβάστε παρακάτω.

«Η αλήθεια είναι ότι τότε για εμάς η Ελλάδα τότε ήταν ένα όνειρο. Ήμουν πραγματικά τυχερός που πήγα στον Παναθηναϊκό. Υποστήριζα από μικρός αυτή την ομάδα. Ήρθε ο Παναθηναϊκός μια μέρα χωρίς να το περιμένω να μου ανοίξει τα φτερά.

Πραγματικά ήταν ένα όνειρο που υλοποιούνταν σε πράξη. Το ΑΠΟΕΛ τότε ήταν στα σωστά πλαίσια, βελτιωνόταν συνεχώς, αλλά όχι όπως είναι σήμερα. Ζήσαμε τη μεταβατική περίοδο από τον ερασιτεχνισμός στον επαγγελματισμό. Ήταν πολύ μεγάλο και πολύ τιμητικό για μένα που πήρα αυτή τη μετεγγραφή», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News