Ξέσπασμα αγάπης για Παναθηναϊκό από την Τζουντ Σισέ

Ξέσπασμα αγάπης για Παναθηναϊκό από την Τζουντ Σισέ

Την αγάπη που έχει στον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του έδειξε η πρώην σύζυγος του Τζιμπρίλ Σισέ…

Η Τζουντ αναφέρθηκε στο τριφύλλι με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι μέρος της οικογένειας τους, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να δει κάποιο από τα παιδιά της να αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε η Τζουντ Σισέ

«Έχω πολλές εξαιρετικές εμπειρίες. Συνάντησα κάποιους υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους διατηρώ μέχρι και σήμερα φιλική σχέση. Αγαπώ την ελληνική κουλτούρα. Γιορτάζαμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτι που ήταν σημαντικό για την οικογένεια και τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μέρος της οικογένειάς μας και όλοι τον υποστηρίζουμε!

Οι οπαδοί και ο σύλλογος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώσουμε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα. Για αυτό ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας. Παραμένω 100% Παναθηναϊκός! Όπως είπα και πριν ο σύλλογος και οι οπαδοί μας έκαναν να νιώσουμε υπέροχα. Πάντα νιώθαμε αγάπη. Εύχομαι μια μέρα ένα από τα παιδιά μου να έχει την ευκαιρία να φορέσει την πράσινη φανέλα»

Κορυφώνεται η δράση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και ο Μπετατζής φέρνει την ανάπτυξη με 9 επιλογές… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News