Ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο ο Λέων

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο ο Λέων

Με φόντο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται τον ερχόμενο Αύγουστο στο Παρίσι, ξεκίνησε την προετοιμασία του ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Νίκος Λεών.

Στην προσπάθειά του αυτή εμπιστεύεται και συνεργάζεται με τον γυμναστή Μάνο Νανούρη  για την φυσική του κατάσταση, με σκοπό να ανεβάσει όλο και περισσότερο το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς του και να πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στα ταπί του Παρισιού.

Ο Νίκος Λέων δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: “Μετά την λήξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος της φετινής μας προετοιμασίας που ολοκληρώνεται με την συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου να συνεργάζομαι με τον κ. Νανούρη καθώς λειτουργεί σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα και μέχρι στιγμής οι προπονήσεις είναι πολύ δυνατές. Συνεχίζουμε δυνατά”.

Από την πλευρά του ο Μάνος Νανούρης είπε: “Είναι μεγάλη μου τιμή, που ένας καταξιωμένος αθλητής του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα της Ελληνορωμαικής Πάλης όπως ο Nίκος Λέων μου εμπιστεύτηκε όλη την προετοιμασία της φυσικής του κατάστασης μέχρι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών”.

Κάθε μέρα ταμείο: Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News